FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

Szives tappancs autós matrica

Nincs értékelés
Változat:
1 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Szives tappancs autós matrica
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

Tappancsos matricáink megvásárlásával támogatod az Ebremény Kutyavédő Egyesület munkáját! Minden megvásárolt matrica árából 500 Ft az Ebreményhez kerül!

15 x 13,5 cm
több színből választhatsz
prémium vinyl matrica, tartós és nem tesz kárt a fényezésben

Minden egyes elem a mi kezeink közül kerül ki, büszkék vagyunk rá, hogy nagy gonddal, egyedileg készítjük a matricáinkat! 

Mire figyelj?
A ragasztandó felület legyen por- és zsírtalan! Alkohollal vagy szappanos vízzel tisztítsd meg a felületet, benzint NE használj! Ajánlott 20°C környéki hőmérsékletben végezni a ragasztást, maximum 50%-os páratartalom mellett. Se túl hideg, se túl meleg ne legyen a felület!

A mintákat Te is könnyen felragaszthatod! Egy kártya segítségével simítsd többször át a matricát, majd az áttetsző réteggel együtt húzd le a papír hordozóról. Az áttetsző réteggel könnyen pozícionálhatod, és könnyű felsimítani is. Szintén a kártyára lesz szükséged, ezzel jól nyomd rá a tiszta és por- és zsírtalan felületre, majd óvatosan húzd le az áttetsző réteget! 

Kész is vagy! 

Büszkék vagyunk rá, hogy kezünk munkája már sok autón visszaköszön a városban, és reméljük, hogy a jövőben Te is boldogan tekintesz majd rá!