FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

Motoros evolúció - motoros matrica

Nincs értékelés
Változat:
2 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Motoros evolúció - motoros matrica
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

6 részes motoros evolúció
52 x 11,5 cm-es befoglaló méret
több színből választhatsz
prémium vinyl matrica, tartós és nem tesz kárt a fényezésben

Minden egyes elem a mi kezeink közül kerül ki, büszkék vagyunk rá, hogy nagy gonddal, egyedileg készítjük a matricáinkat! 

Mire figyelj?

A ragasztandó felület legyen por- és zsírtalan! Alkohollal vagy szappanos vízzel tisztítsd meg a felületet, benzint NE használj! Ajánlott 20°C környéki hőmérsékletben végezni a ragasztást, maximum 50%-os páratartalom mellett. Se túl hideg, se túl meleg ne legyen a felület!
 
A mintákat Te is könnyen felragaszthatod! Egy kártya segítségével simítsd többször át a matricát, majd az áttetsző réteggel együtt húzd le a papír hordozóról. Az áttetsző réteggel könnyen pozícionálhatod, és könnyű felsimítani is. Szintén a kártyára lesz szükséged, ezzel jól nyomd rá a tiszta és por- és zsírtalan felületre, majd óvatosan húzd le az áttetsző réteget! 
 
Kész is vagy! 
 
Büszkék vagyunk rá, hogy kezünk munkája már sok autón visszaköszön a városban, és reméljük, hogy a jövőben Te is boldogan tekintesz majd rá!