FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

Kutyás matrica autóra - Yorkie

Nincs értékelés
Változat:
1 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kutyás matrica autóra - Yorkie
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

Kutyás matricáink megvásárlásával támogatod az Ebremény Kutyavédő Egyesület munkáját! Minden megvásárolt matrica árából 500 Ft az Ebreményhez kerül!

- kiskedvenced nevével
- kb. 20 x 20 cm
- két színből választhatsz
- prémium vinyl matrica, tartós és nem tesz kárt a fényezésben

Mire figyelj?
A ragasztandó felület legyen por- és zsírtalan! Alkohollal vagy szappanos vízzel tisztítsd meg a felületet, benzint NE használj! Ajánlott 20°C környéki hőmérsékletben végezni a ragasztást, maximum 50%-os páratartalom mellett. Se túl hideg, se túl meleg ne legyen a felület!

A mintákat Te is könnyen felragaszthatod! Egy kártya segítségével simítsd többször át a matricát, majd az áttetsző réteggel együtt húzd le a papír hordozóról. Az áttetsző réteggel könnyen pozícionálhatod, és könnyű felsimítani is. Szintén a kártyára lesz szükséged, ezzel jól nyomd rá a tiszta és por- és zsírtalan felületre, majd óvatosan húzd le az áttetsző réteget! 

Kész is vagy! 

Büszkék vagyunk rá, hogy kezünk munkája már sok autón visszaköszön a városban, és reméljük, hogy a jövőben Te is boldogan tekintesz majd rá!