FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

Karácsonyi film maraton - adventi visszaszámlálás, kalendárium

Nincs értékelés
4 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Karácsonyi film maraton - adventi visszaszámlálás, kalendárium
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

Tá-tá-tá-támm!

Bemutatjuk filmes adventi kalendáriumunkat, aminek minden karácsony-rajongó TV szekrényén ott a helye!
Ha magadra ismertél, vagy ismersz valakit, akit megajándékoznál, hát eljött az alkalom!

Ez nem egy tucat andventi naptár, ez annál sokkal több!

Az adventi naptárunk minden dobozában 24+1 kártyán 24+1 szuper karácsonyi film található, valamint egy kis érdekesség minden filmhez. Ötletes ajándék ha magadat lepnéd meg, de a család vagy filmrajongó barátaid is hátast dobnak majd tőle!

A kártyák kétoldalasak, méretük A/6.
A doboz mérete: 12 cm x 16 cm, magassága 3 cm.

Megjegyzés: A filmeket úgy válogattuk össze, hogy a legtöbb műfaj szerepeljen a felsorolásban, akciódús, animációs, romantikus és családi/kalandfilmek is helyet kaptak. Jellemzően amerikai sikerprodukciók, de van közte francia, és magyar készítésű film is! Arra azonban mindenképp figyelj, hogy nem minden film megtekintése ajánlott a fiatalabb korosztály számára!

A filmeket nem tartalmazza a csomag, de a legtöbb elérhető streaming szolgáltatón keresztül, vagy egyéb internetes forrással.