FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

Egyedi feliratozott napszemüveg - esküvő, lánybúcsú, party szemüveg

Nincs értékelés
Változat:
3 490 Ft
Elérhetőség: Megrendelve Elérhető Kérjük, válasszon változatot
Egyedi feliratozott napszemüveg - esküvő, lánybúcsú, party szemüveg
Nincs értékelés
napszemüveg matrica 2 vizjeles
Újdonság

Termék részletes leírása

Legyen a Ti esküvőtökön is ilyen partyszemüveg!

Az idei esküvők és lakodalmak egyik legdivatosabb kelléke a szív alakú partyszemüveg a pár nevével vagy monogramjával és az esküvő dátumával feliratozva. Jól mutat akár a fotós vendégkönyvben vagy az esküvői klipben is!

A képeken látható feliratok öntapadó matricák, melyeket már felragasztok a napszemüvegekre. Amennyiben te szeretnéd csinálni, mert imádod az esküvői készülődés minden pillanatát, kérlek jelezd nekem a rendeléskor, és külön küldöm őket.

A képen szereplő szemüveg csak partyszemüveg, a lencséje nem rendelkezik UV sugárzás elleni védelemmel. Ez egy vicces kiegészítő csupán!

A matricák átlagos betűmagassága max. 1 - 2 cm, a hossza pedig az adott név hosszától függ, de max. 4 - 4.5 cm, hogy esztétikusan elhelyezhető legyen a lencsén.
Monogramok esetén is ezt a méretet használom.

Fehér színű felirattal készítem!

Küldd el a neveket és/vagy monogramokat, dátumokat megjegyzésként amikor kosárba tetted a terméket, és készen állsz a rendelés leadására vagy a rendelés után privát üzenetben.

Az így feliratozott napszemüvegek igazán egyediek lesznek, emlékőrzőként is szuperek!

FONTOS!
A napszemüvegeket, amennyiben szükséges, a feliratozás után csak kézzel, kíméletesen szabad lemosni, vagy nagyon óvatosan áttörölni! Alkoholos szemüvegtisztító kendőt vagy folyadékot már ne használj a feliratozott szemüvegekhez!