FONTOS! A webshop rendeléseinek feldolgozása minden héten pénteken történik! A rendeléseket érkezési sorrendben, de legkésőbb a rendelést követő hét végéig elkészítjük és feladásra is kerülnek. Sürgős rendeléssel kérlek előbb keress meg az elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük!

"Friss házasok" felirat

Nincs értékelés
Változat:
1 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
"Friss házasok" felirat
Nincs értékelés
WED006
Újdonság

Termék részletes leírása

Életetek Nagy napjáról tudjon a világ! Ragasszátok az első szélvédő tetejére, vagy akár a hátsó lökhárítóra.

  • 60 cm-es felirat
  • több színből választhatsz
  • prémium vinyl matrica, tartós és nem tesz kárt a fényezésben

Minden egyes elem a mi kezeink közül kerül ki, büszkék vagyunk rá, hogy nagy gonddal, egyedileg készítjük a matricáinkat!

Mire figyelj?
A ragasztandó felület legyen por- és zsírtalan!
Alkohollal vagy szappanos vízzel tisztítsd meg a felületet, benzint NE használj! Ajánlott 20°C környéki hőmérsékletben végezni a ragasztást, maximum 50%-os páratartalom mellett. Se túl hideg, se túl meleg ne legyen a felület!

A mintákat Te is könnyen felragaszthatod! Egy kártya segítségével simítsd többször át a matricát, majd az áttetsző réteggel együtt húzd le a papír hordozóról. Az áttetsző réteggel könnyen pozícionálhatod, és könnyű felsimítani is. Szintén a kártyára lesz szükséged, ezzel jól nyomd rá a tiszta és por- és zsírtalan felületre, majd óvatosan húzd le az áttetsző réteget! 

Kész is vagy! 

Büszkék vagyunk rá, hogy kezünk munkája már sok autón visszaköszön, és reméljük, hogy a jövőben Te is boldogan tekintesz majd rá!